Musical med gys og grin

    Dato: 29-01-2017

    Paderup Gymnasium præsenterede i sidste uge af januar musicalen "Mean 'n' Green" for en fyldt sal ved tre forestillinger torsdag og fredag.

     

    Musicalen foregår i et slumkvarter i USA. Her driver Mrs. Mushnik en lille luset og skrantende blomsterbutik, som er på nippet til at dreje nøglen om. Den nørdede  butiksassistent Seymour drømmer om at blive rig og berømt. Desuden går han og sukker efter Audrey, som er forlovet med en vanvittig tandlæge.

     

    En dag finder Seymour en eksotisk plante, som ændrer alt. Han kalder den Audrey II. Han passer og plejer den voksende plante, som får både butikken og kærligheden til at blomstre. Seymour får succes!

    Audrey II viser sig at være både snakkende og syngende, men også blodtørstig og kødædende, og Seymour får alvorlige problemer med at skaffe mad til monstret, som fylder den lille butik med gys og gru.

    120 elever medvirkede på og bag scenen, og både aftenpublikummet og de indbudte folkeskoleelever ved formiddagsforestillingen tog begejstret imod den grufulde, men også morsomme musikalske fortælling.