Til Menu  

  Studieture på PG

  Om foråret i 2.g tager vi på studietur, oftest til en europæisk storby. Klassens lærere vælger et rejsemål, som passer til klassens studieretning, og både før og efter rejsen arbejder man med fagligt stof i relation til de steder, man besøger på studieturen. Udgiften for den enkelt elev til studieturen er maks. 4000 kr. plus lommepenge. Eleverne betaler normalt selv derudover for frokost og aftensmad.

   

  I 3.g kommer du på en tredagestur til København med din klasse. Også her er det faglige i centrum, når vi planlægger aktiviteterne på turen. Turen koster ca. 800 kr. plus lommepenge, som blandt andet skal dække frokost og aftensmad.

   

  Har du valgt kinesisk, får du mulighed for en frivillig studietur til Kina i efterårsferien i enten 2.g eller 3.g. Paderup Gymnasium har en partnerskole i den kinesiske millionby Changzhou. Her deltager vi i undervisning og bliver indkvarteret privat hos de kinesiske familier. Det giver et unikt indblik i både den kinesiske skoledag og kinesernes hverdagsliv. Vi besøger også Shanghai, som ligger en times togtur fra Changzhou. Læs artikel om studieturen til Kina i oktober 2015. Læs her, hvad eleverne siger om kinesisk på Paderup Gymnasium.

  Kina Changchou Paderup Gymnasium

  Se film fra studieture