Junior Talent Paderup Gymnasium

  Talentforløb - Akademiet for Talentfulde Unge

  På Paderup Gymnasium vil vi gerne bakke op om elever, som vil noget ekstra.

  I hver klasse sidder der i gennemsnit et par elever, som ønsker sig flere faglige udfordringer, end den almindelige undervisning giver. Dem giver vi mulighed for at deltage i talentkurser hos Akademiet for Talentfulde Unge i Århus.

  Her deltager de sammen med andre unge fra regionen i workshops, foredrag og virksomhedsbesøg. Meningen med Talentudviklingen er at inspirere og udfordre de dygtigste af vores elever.

  For at blive optaget skal du være dygtig i en bred vifte af fag. Samtidig skal du vise engagement og have overskud til at yde en indsats på talentudviklingsholdet ved siden af den almindelige skolegang. Klik på logoet for at læse mere om Akademiet for Talentfulde Unge:

   

   

  Junior Talent

  Paderup Gymnasium har selv et lignende talentprogram for folkeskoleelever i 8.-9. klasse. De dygtigste elever fra folkeskolen kan besøge Paderup Gymnasium til 5 temadage på højt fagligt niveau - en anderledes, talentorienteret brobygning mellem grundskolen og gymnasiet. Vi kalder det Junior Talent Randers, og mottoet er: Det er cool at være klog. Læs mere på Junior Talent Randers's hjemmeside:

   

  Cambridge English

  Vil du forbedre dit engelsk, både mundtligt og skriftligt og forbedre dine muligheder for at blive optaget på et universitet i udlandet, så tilbyder vi frivillig undervisning, som forbereder dig til prøven i Cambridge English.

  Gå til Akademiet for Talentfulde Unge