Velkommen til Paderup Gymnasium!

  Overvejer du at blive elev på Paderup Gymnasium, kan du her læse om fordelene ved en bred uddannelse som STX.

  I dag, hvor verden er ganske uforudsigelig, har vi brug for et troværdigt kompas for at kunne finde vej.  Det kompas får du på Paderup Gymnasium i kraft af den almene studentereksamen.

  En almen studentereksamen dækker bredt de fag, færdigheder og kompetencer, du har brug for, både som studerende og som menneske.

   

  STX åbner døre til alle typer af uddannelser. Hos os bliver du klædt godt på til at tage en videregående uddannelse, uden at dine valgmuligheder bliver snævret ind. Ud over det faglige, som selvfølgelig skal være i top, lægger vi i Paderup særlig vægt på, at du lærer at kunne tænke selvstændigt. Hos os bliver du støttet i at udvikle dine kreative og innovative evner og i at kunne begå dig socialt.

   

  Plads til den du er

  På Paderup Gymnasium er der plads til at være den, du er. Skolehverdagen her er præget af nærhed, ansvarlighed og respekt for andre.

   

  Vi har en lang tradition for elevindflydelse og demokrati. Det betyder, at dine muligheder for at få indflydelse er bygget ind i skolens organisation.

   

  Hos os kan du deltage i mange frivillige aktiviteter på skolen: Idrætsstævner, musisk sammenspil, kunstværksted, og ikke mindst den store årlige musical.

  Rektor Allan Friis Clausen, Paderup Gymnasium

  Allan Friis Clausen, Rektor

  Læs mere her:

  Hvad siger eleverne?  Årets gang på PG