Åbent hus STX og orienteringsaften på Paderup Gymnasium!

  Vi byder velkommen til kommende elever, forældre, søskende og andre interesserede til åbent hus og orienteringsaften 2022.

  Aftenen kommer bl.a. til at byde på velkomst fra rektor, mulighed for at høre elever og lærere samt studievejledere fortælle om hverdagen på Paderup Gymnasium, studieretninger, obligatoriske fag, valgfag og ikke mindst høre mere om alle de spændende aktiviteter i løbet af et skoleår.

  Praktisk om åbent hus:

  OBS! Datoen er ændret på grund af coronarestriktioner

  Hvornår: Mandag 7. februar 2022 kl. 19.00

  Hvor: Paderup Gymnasium, Apollovej 64, 8960 Randers SØ

  Tilmelding: Ikke nødvendig

  Andre spørgsmål: Ring på 8641 6677.

  Vores værdier er faglighed, kreativitet og tryghed – og det vil vi gerne give dig et glimt af til åbent hus på Paderup Gymnasium i Randers Syd. Her er der rig mulighed for at blive klogere på uddannelsesvalg og få gode råd med på vejen. Kom til åbent hus, og oplev atmosfæren på en gymnasial uddannelse. Vi glæder os til at se dig!

  I videoerne herunder kan du se vores online orienteringsaften 2021, hvor du gennem præsentationer og små videoer kan opleve atmosfæren på Paderup Gymnasium og få mere viden om STX-uddannelsen hos os samt få en virtuel rundvisning på Paderup Gymnasium.

   

  Kort og godt! Her fortæller Elvira, Frederik, Jens og Camille om Paderup Gymnasium. Her er plads til netop den du er!

   

  Infoaften og åbent hus på gymnasier giver dig større indsigt i bl.a. det faglige. I de fire følgende film kan du se mere om uddannelsen og om de fire fag, som en almen studentereksamen består af: Naturvidenskabelige, samfundsfaglige, kunstneriske og sproglige fag.

  Med en bestået STX har du gode muligheder for at søge ind på din foretrukne videregående uddannelse.

   

  Optagelse på Paderup Gymnasium

  På linket nedenfor kan du læse mere om, hvordan du bliver optaget på Paderup Gymnasium. Vil du søge om optagelse senere end 1. marts 2022, så ring til os på telefon 8641 6677.

  Gå til optagelse på PG

  Kontakt gymnasiet

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

    86 41 66 77

    pg@paderup-gym.dk