Biotek: Bioteknologi A - Matematik A - Fysik B

  Naturvidenskab Paderup Gymnasium

  Hvordan arbejder vi?

  Hvor det overhovedet er muligt kommer mennesket – altså du – i centrum for de mange eksperimenter, der hele tiden underbygger den gennemgåede teori. Vi regner på de eksperimentelle data, og du kan roligt finde kitlen frem og smøre ærmerne op, for du skal i laboratoriet!

  Studieturen kan fx gå til Firenze i Norditalien, hvor vinproduktion undersøges nærmere, hvor matematiske beregninger af domkirkens gigantiske kuppel udføres (hvordan kunne den overhovedet bygges?), og hvor vi besøger den kendte videnskabsmand Galileos museum for astronomi, matematik og fysik.

  Adgang til videregående uddannelser


  Studieretningen er adgangsgivende til en lang række naturvidenskabelige videregående uddannelser som sygeplejerske, medicin (læge), biolog, bioteknolog, fysioterapeut, tandlæge, bioanalytiker, jordemoder, laborant, maskinmester, molekylærbiolog, civilingeniør, nanoscience og mange flere. Du kan naturligvis også videreuddanne dig i andet end naturvidenskabelige fag fx jura, pædagog, folkeskolelærer, statskundskab og samfundsvidenskab.

  Læreplaner for studieretningsfagene Bioteknologi A  Matematik A  Fysik B

  Se alle science-studieretninger.

  Adgang til studier

  Klik her for at se muligheder for videregående uddannelse med denne studieretning på Adgangskortet. Indtast også dine valgfagsønsker i Adgangskortet for at se præcist, hvilke uddannelser du har adgang til med dine valg.