Klassisk Science: Matematik A - Fysik B - Kemi B

  Naturvidenskab Paderup Gymnasium

  Hvordan arbejder vi?

  Studieretningen er kendetegnet ved, at vi arbejder meget eksperimentelt. Vi regner på de opnåede data, og derigennem udvikles de modeller, der beskriver, hvad vi netop så. Undervisningen krydres også med besøg på virksomheder, og af og til vil gæstelærere komme og holde oplæg om naturvidenskabelige emner.

  Studieturen kan fx gå til London, hvor det overordnede emne kunne være opdagelsesrejser og navigationsteknologi.

  Adgang til videregående uddannelser

  Studieretningen er adgangsgivende inden for en lang række naturvidenskabelige uddannelser såsom fysik, matematik, kemi, biokemi, farmakonom, medicin (læge), datalogi, ingeniør, erhvervsøkonomi, folkesundhedsvidenskab, fødevarevidenskab, laborant, landinspektør, nanoscience, tandlæge og mange flere. Du kan naturligvis også videreuddanne dig i andet end naturvidenskabelige fag fx arkitekt, jura, folkeskolelærer, psykologi, pædagog og statskundskab. For mere information se www.ug.dk.

  Læreplaner for studieretningsfagene Matematik A  Fysik B  Kemi B.

  Se alle naturvidenskabelige studieretninger.

  Adgang til studier

  Klik her for at se muligheder for videregående uddannelse med denne studieretning på Adgangskortet. Indtast også dine valgfagsønsker i Adgangskortet for at se præcist, hvilke uddannelser du har adgang til med dine valg.