Supersproglig: Engelsk A - Tysk A - 3. sprog

  Hvordan arbejder vi?

  Udgangspunktet for vores undervisning i sprog er, at det skal være sjovt at kommunikere.

  Vi åbner døre til verden gennem tekster, billeder, film, rollespil, diskussioner på klassen og mange andre spændende arbejdsformer.

  I 2.g kommer du på studietur med klassen til en europæisk storby, hvor I arbejder tværfagligt. Fx besøger I et gymnasium ii Berlin og interviewer de unge om deres hverdag.  Bagefter skriver I avisartikler om det.

  I 3.g rejser vi til København, hvor vi besøger virksomheder og ser udstillinger og teater, som spiller sammen med klassens fag.

  Adgang til videregående uddannelser

  Studieretningen med tysk og engelsk giver adgang til en lang række forskellige videregående uddannelser. Således kan du læse til fx arkitekt, jurist, alle humanistiske universitetsuddannelser, fx antropologi, historie og sprogfag, international virksomhedskommunikation og professionsbachelor som fx lærer, sygeplejerske eller fysioterapeut.

  Læreplaner for studieretningsfagene Engelsk A  Tysk A

  Se alle sproglige studieretninger.

   

  Adgang til studier

  Klik her for at se muligheder for videregående uddannelse med denne studieretning på Adgangskortet. Indtast også dine valgfagsønsker i Adgangskortet for at se præcist, hvilke uddannelser du har adgang til med dine valg.