Årets gang på PG

   

  For elever og lærere på PG har året sine særlige højdepunkter. Her kan du læse om dem - og glæde dig:

  1.g-dag:

  I september holder vi en 1.g-dag for vores nye 1.g’ere og deres tutorer. Efter skoletid er der fælles event i auditoriet med et par kendte gæster. Derefter er der café og hygge i kantinen for hele årgangen.

  Idrætsdag:

  I slutningen af september er der fælles idrætsdag for hele gymnasiet. Klasserne klæder sig ud og dyster mod hinanden i mange forskellige discipliner.

  Idrætsdag Paderup Gymnasium


  Fredagssamlinger:

  Den første fredag i hver måned har vi fredagssamling i auditoriet. Der er fællessang, underholdning og fælles informationer. Klasserne bestemmer efter tur sange og underholdning på hver fredagssamling.


  Juleafslutning:

  Sidste dag før juleferien hygger vi os først i klasserne, og derefter står den på masser af julesange og kreative indslag ved den fælles juleafslutning for hele skolen i hallen. Rektor holder juletale, og musikholdene giver et rigtigt julenummer.


  Musical:

  Hvert år i februar opfører over 100 elever fra Paderup Gymnasium den traditionsrige skoleforestilling - en flot opsat musical eller teaterkoncert, som er et af årets største højdepunkter. Alle elever kan være med på eller bag scenen: Der er brug for lys- og lydmænd, scenografer, kostumesyersker, dansere, sangere, musikere, skuespillere og meget mere. Ved siden af selve det flotte resultat, når forestillingen bliver spillet foran kammerater, forældre og gæster udefra, får deltagerne en kæmpe oplevelse ud af at deltage i fællesskabet på tværs af klasser og årgange, når der er øveweekender.

  Musical Paderup Gymnasium

  Læs mere om musical

  Gallafest 3.g:

  I april måned holder 3.g'erne gallafest. Det er en aften med smukke kjoler, højt hår, smokings og kreativ bordpynt. Og så danses der les lanciers efter alle kunstens regler.

  Gallafest Paderup Gymnasium

   

   

  3.g’s sidste skoledag:

  Sidste skoledag er dagen, hvor 3.g'erne får at vide, hvad de skal op i til studentereksamen. Det glæder de sig så meget til, at de varmer op hele natten og klæder sig ud på festligste vis, for at modtage de længe ventede nyheder. Første på dagen underholder de 1. og 2.g'erne med lege og konkurrencer, indtil det store øjeblik, hvor rektor trækker eksamensfag op af den sorte hat.


  Studenterfest:

  Når alle eksamenr er vel overstået, er det tid til den allesidste fest i de tre gymnasieår.  Aftenen efter sidste eksamensdag fester lærere og elever sammen, og det er ikke til at få armene ned, når den hvide hue endelig sidder på hovedet.

  Hent vores brochure