Vinderhold i drengefodbold

Dato: 17-05-2016

Paderups drengehold kom hjem med pokalen efter årets fodboldturnering mod de andre ungdomsuddannelser i Randers.

I pigerækken stillede kun PG og Statsskolen op. Der blev arrangeret en dobbeltkamp, som Statsskolen desværre vandt med 4-2 og 2-0. Altså samlet 6-2. Statsskolen var desværre bedst, bortset fra en enkelt halvleg, som vi vandt 1-0 i den første kamp. Statsskolen stillede bl.a. op med en ungdomslandsholdsspiller i truppen, der scorede de fleste af deres mål. PG-pigerne kæmpede dog godt, men desværre forgæves.

PG-drengene vandt derimod turneringen foran HHX. Den samlede sejr blev grundlagt med en 1-0 sejr over HF & VUC - en sejr der skulle have været meget større. I anden kamp blev Statsskolen slået med hele 7-1, og den sejr kunne også nemt have været en del større. I sidste kamp mod HHX, som havde vundet deres kampe med 3-1 og 5-1, var uafgjort nok for os til samlet sejr, da havde en 8-1 målscore og HHX havde en 8-2 målscore. Det blev som forventet en tæt kamp, hvor vi i første halvleg fortjent kom foran 1-0. Vi fik desværre et par skader, og i anden halvleg dominerede HHX, og efter et langt presspil udlignede de i sidste minut på straffespark. Forinden havde groteske dommerkendelser bl.a. snydt os for et klokkeklart straffespark og desuden sendt en af vores spillere ud med gult kort. Heldigvis endte kampen 1-1 og PG kunne fortjent hæve pokalen.