Frivilligt på Paderup

  På Paderup Gymnasium kan du deltage i mange frivillige aktiviteter, hvor du lærer elever fra andre klasser at kende, samtidig med at du dyrker en interesse.

  Er du god til sport, kan du fx blive udtaget til at repræsentere skolen ved idrætsturneringer mod andre gymnasier, eller du kan gå til frivillig idræt om eftermiddagen.

   

  For de kreative har vi kunstværksted efter skoletid, og er du musiker eller god til dans eller drama, er det oplagt, at du melder dig til den årlige skoleforestilling, hvor over 100 elever og lærere arbejder sammen for at nå et flot, professionelt resultat.

   

  Vælger du at arbejde i Paderup Gymnasiums elevråd, kan du få stor indflydelse på skolens hverdag. Din stemme bliver hørt, og du får erfaring med samarbejde og mulighed for at tage ansvar.


  Hvis du er til fest og farver, har du måske lyst til at være med i FredagsCafeKomiteen eller Festudvalget, som arrangerer elevfester og fredagscafeer. Her er der brug for dine kreative ideer til temaer of udklædning ved arrangementerne og for din hjælp til indkøb, salg og oprydning ved festerne.

  Læs også om frivilligt arbejde

  INFO