Hvad får du med dig fra Paderup Gymnasium?

  Hvad kendetegner PG for dig?
  Det, der mest kendetegner Paderup Gym for mig, er sammenhold. I min klasse har vi det dejligste sammenhold, hvor vi både har det sjovt sammen, kan arbejde sammen, og hvor der er plads til at snakke om alt mellem himmel og jord. Et andet ord, der kendetegner Paden, er mangfoldighed. Der er virkelig plads til, at man kan være sig selv, og på Paden er der så mange forskellige mennesker, hvilket giver en virkelig fed stemning.

  Hvad skal de nye 1.g’ere glæde sig til?
  Som ny 1.g’er skal man glæde sig til at komme på en skole, hvor lærerne og ledelsen virkelig har eleverne for øje, og hvor der er super god stemning. På Paden er der en god relation mellem lærerne og eleverne, så man både lærer en masse, og der samtidig er plads til hygge og sjov.

  Hvad er det bedste, du tager med dig fra PG?
  Det bedste, jeg tager med mig fra Paden, er nok de mange fantastiske mennesker, jeg har mødt på skolen. Jeg har fået så mange skønne venskaber gennem de tre år, jeg har gået her.

  Hvilke råd vil du give til de nye 1.g’ere?
  Mit bedste råd ville nok være, at man bare skal tage det stille og roligt. I starten kan man godt føle sig lidt presset til at skulle nå det hele - både socialt og fagligt. Men der er tid nok til det hele, og man skal bare tage én ting ad gangen, hvis man føler sig overvældet.

  Camille, 3.b

  Når man starter på Paderup, bliver man lynhurtigt mødt der, hvor man er, både fagligt og socialt. Man bliver fulgt godt fra start af både lærere og studievejledere, som viser tydelig interesse for at hjælpe.
   
  Amalie Gadeberg, 
  student ’21

  “Jeg valgte PG, fordi jeg havde hørt meget godt om stedet, og jeg fik en meget positiv oplevelse af skolen da jeg var i brobygning.”

  Oliver Thunbo Olesen, 3.y

  “På Paderup Gymnasium, kan du få lov til at være lige præcis den du er, og bliver accepteret. Folk er åbne og imødekommende og man føler sig som en del af det større fællesskab. Det var den største grund til jeg valgte det Gymnasium”

  Cecilie Agerholm Pedersen, 2.z

  ”Vores gymnasium lever virkelig op til sloganet: ”Plads til den du er – blik for den du kan blive”. Der er et godt miljø på tværs af klasser og årgange, som bliver forstærket til arrangementer som idrætsdag, fredagscafé og gymnasiefesterne.”

  August Kirketerp-Møller, student 2021

  “På Paden er der et stærkt fællesskab i klassen og på tværs af klasserne. Jeg synes, at det er fedt, at en fra 1.g kan snakke med en fra 3.g, uden at det er mærkeligt.

  Hvad kendetegner PG for dig?
  Paden er for mig et sted, hvor jeg kan være sammen med mine venner hver eneste dag, og det skuffer aldrig. Vi holder et højt fagligt niveau, imens der på samme tid er plads til hygge. Der er et stærkt fællesskab i klassen og på tværs af klasserne. Det er den travle hverdag og menneskene, som kendetegner Paden for mig.

  Hvordan blev I nye elever modtaget af 2. og 3.g’erne?
  Vi blev først og fremmest modtaget af vores tutorer, som introducerede os til, hvordan tingene lige fungerer her omkring. Det hjalp med at bryde den barriere, som ellers kunne forekomme imellem årgange. Jeg synes, at det er fedt, at en fra 1.g kan snakke med en fra 3.g, uden at det er mærkeligt.

  Hvordan var 1. skoledag?
  1. skoledag var en overvældende oplevelse. Det var nyt og spændende, men det var en fed udfordring, som også gav anledning til at lære mennesker at kende. Jeg kunne genkende mange ansigter på 1. dag fra blandt andet folkeskolen og efterskolen, hvilket også var en god icebreaker.


  Hvad har været din bedste oplevelse i 1.g?
  Nu var vi jo hjemsendt en stor del af skoleåret, men jeg synes alligevel, at vi formåede at få det bedste ud af det. For mig var det helt klart det at lære mange nye mennesker at kende, som var den bedste oplevelse. Udover det var idrætsdagen virkelig også et højdepunkt, som jeg også ser frem til næste år.

  Hvilket råd vil du give til de nye 1.g’ere?
  Nyd det. Tiden går utrolig stærkt, jeg synes næsten lige, jeg er startet i 1.g. Udover det synes jeg virkelig også, at det er vigtigt, at man får sig nogle gode relationer.

  Magnus Federspiel, 2.x

  Jeg læser til: Markedsføringsøkonom.

  Jeg husker tiden på Paderup Gymnasium som:
  Fed, festlig og studiemæssigt hård. Jeg fik mange gode venskaber.

  På PG lærte jeg: at arbejde i grupper - og at der skal være plads til alle.

  Emma Vestergaard, student 2018

  Jeg læser: medicin

  Jeg husker tiden på Paderup Gymnasium som:
  En tid med gode venskaber, og hvor lærerne var gode til at have fokus på mig som person.

  På PG lærte jeg: en masse bioteknologi, som jeg kan bruge på min uddannelse til læge.

  Pernille Tind, student 2017

  Jeg læser:  medicin

  Jeg husker tiden på Paderup Gymnasium som:
  tre sjove år, som fløj afsted, hvor jeg fik skabt venskaber for livet.

  På PG lærte jeg: at det naturvidenskabelige var noget for mig. Det blev afgørende for mit valg af uddannelse.

  Mads-Emil Kjærsgaard, student 2017

  Jeg har læst:  Psykologi

  Jeg husker tiden på Paderup Gymnasium som:
  En god tid med fart på – og en masse muligheder for at fordybe sig i spændene fag

  På PG lærte jeg: at finde den rette balance mellem at gå på en fagligt krævende uddannelse og stadig have et liv siden af. Det fik jeg også brug for senere-

  Ida Grud Rosenløv, student 2011