Sproglige studieretninger

  Verden er i opbrud i disse år. I stort tal krydser mennesker grænser for at finde arbejde, eller fordi de er på flugt. Og aldrig har det været nemmere at møde fremmede kulturer.
  De sproglige studieretninger udforsker verden omkring dig med mennesket i centrum. Tilsammen giver fagene dig forståelse af, hvordan mennesker tænker og lever – både her, hvor vi selv bor, og i fremmede lande og kulturer. Du bliver god til sprog, og du får redskaber til at udforske fremmede verdener. Det kan handle om kulturmøder, familiemønstre og storbyliv. Eller om kærlighed, unges identitet og terrorisme.
  Udgangspunktet for undervisningen er, at det skal være sjovt at kommunikere. Vi åbner døre til verden gennem tekster, bil­leder, film, rollespil, diskussioner på klassen og mange andre spændende arbejdsformer.

  Sprog på STX: Engelsk B er obligatorisk for alle. Desuden skal du vælge et andet fremmedsprog. På Paderup Gymnasium kan du vælge mellem fransk A, spansk A og tysk B. Se beskrivelser af fagene under valgfag.

   

   

   

   

   

  Inden for det sproglige område udbyder vi fem forskellige studieretninger:

  Supersproglig: Engelsk A - Spansk A - 3. sprog

  Klik!  

  Supersproglig: Engelsk A - Fransk A - 3. sprog

  Klik!  

  Supersproglig: Engelsk A - Tysk A - 3. sprog

  Klik!  

  Globalsproglig: Engelsk A - Tysk A - Samfundsfag B

  Klik!  

  Globalsproglig: Engelsk A - Fransk A - Samfundsfag B

  Klik!  

  Læs om vores andre studieretninger her:

  Naturvidenskabelige

  Samfundsvidenskabelige

  Kunstneriske

  Adgang til studier

  Klik her for at se muligheder for videregående uddannelse.