Studieretning Engelsk A - Fransk A - 3. sprog

  Sproglig studieretning 09

  Sprog Paderup Gymnasium

  Hvordan arbejder vi?

  Udgangspunktet for vores undervisning i sprog er, at det skal være sjovt at kommunikere. Vi åbner døre til verden gennem tekster, billeder, film, musik, rollespil, quizzer, diskussioner på klassen og en masse andre spændende arbejdsformer.

  På studieretningen tager vi gerne på studierejse til fx Paris eller London med et tværfagligt emne, hvor vi taler med de lokale og besøger museer, en skole, en moske eller lignende.

  Adgang til videregående uddannelser

  Studieretningen med fransk og engelsk giver adgang til en lang række forskellige videregående uddannelser. Således kan du læse til fx arkitekt, jurist, alle humanistiske universitetsuddannelser, fx antropologi, historie og sprogfag, international virksomhedskommunikation og professionsbachelor som fx lærer, sygeplejerske eller fysioterapeut. Hvis du vælger matematik B i 3.g, kan du også studere fx erhvervsøkonomi, psykologi eller statskundskab.

  Læreplaner for studieretningsfagene Fransk A  Engelsk A 

  Se alle sproglige studieretninger.

   

  Skema med alle fag

  Hent skema over alle studieretningens fag.

  Klik her

  Adgang til studier

  Klik her for at se muligheder for videregående uddannelse med denne studieretning på Adgangskortet. Indtast også dine valgfagsønsker i Adgangskortet for at se præcist, hvilke uddannelser du har adgang til med dine valg.